вторник, 19 април 2011 г.

Всеки може да сбъдне мечтите си с FM GROUP





ПРОМОЦИЯ 2011г.


РЕГИСТРИРАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИ САМО СРЕЩУ 2,00лв,


получавайки КАТАЛОГ парфюми и тестерче по избор.



FM GROUP предоставя уникална бизнес възможност на своите ДИСТРИБУТОРИ, като им позволява едновременно да изглеждат добре, да печелят пари и да се забавляват.

Програмата е достатъчно гъвкава, така че да подхожда на всеки начин на живот и на всяка цел: допълнителен доход, кариера на пълен работен ден, финансова независимост.

Няма значение дали работите на пълен работен ден или почасово, дали сте студент или гледате децата си в къщи, вие може да определите сами своя работен ден и да бъдете сам на себе си шеф! Какви пари ще получите в края на месеца зависи изцяло от вас и от това какви усилия сте положили. Вие непрекъснато ще научавате последните модни тенденции и новости за красотата без никакъв финансов риск.

Докато се наслаждават на висококачествените парфюми и парфюмни продукти за цялото семейство,декоративна козметика и невероятните продукти за дома на FM GROUP, дистрибуторите, се срещат с нови хора, пътуват и участват в международните конференции на компанията,презевтации и получават награда и признание за своите постижения.

FM GROUP се гордее с това, че предлага обширна програма за обучения свързани както с бизнеса, така и с красотата, които са безплатни за дистрибуторите и лидерите на компанията.

FM GROUP покрива всичко, от коетодистрибуторът ще има нужда от първия ден на обучението си.

В България вече много жени и техните семейства успяха заедно с FM GROUP да изградят печеливш бизнес, който им дава финансова независимост и свободата да бъдат със семействата си във важните моменти.

Присъединете се към FM GROUP сега - научете как - тук в този сайт.https://sites.google.com/site/parfumifmgroup/

1 коментар:

  1. А след като се регистрирам мога ли да продавам продуктите като парфюми и козметика в свой собствен онлайн магазин?

    ОтговорИзтриване